3a VETLLADA MODERNISTA

fuorigioco-03

3a Vetllada Modernista premianenca

que tindrà lloc a la cooperativa Gafarrons de Premià de Mar, el divendres 4 de novembre a les 19.30 hores.

Resum de l’assumpte:

https://www.facebook.com/events/602809886587568/

Sessió (Mod)ernista amb elements aborigens. Enguany convoquem els espectres transalpins que nodreixen una bona part de la nostra benvolguda escena: Cinema (‘il Sorpasso’), motor (una mica de xerrameca i imatges sobre escuters i descapotables), música (un tast senzill d’unes quantes melodies italianes amb aromes mediterranis), un fanzine especial per l’ocasió i el toc gastronòmic (un ‘jo poso’ a base de plats transalpins, vins i esperits). Ambient de proximitat, cooperatiu, amable, fora de joc, llum vermella, sense més. Això serà el divendres quatre de novembre i ja en parlarem. Un no parar. Cicle Fuorigioco Sette. Premià de Mar.

Avís a l’assistència:
porteu menjar sistema ‘jo poso’: beguda, plats preparats, etc…amb presència de matèria italiana (pasta, amanida amb pasta, plats transalpins, formatges, etc…) i que es noti que farem una nit italiana en el beure i el menjar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *