Tercera sessió del cicle Fora de Joc (Fuorigioco VII)

fuorigioco-02Tornem a la seu de Gafarrons!

FUORIGIOCO SETTE – FORA DE JOC SET.  DIVENDRES 21 D’OCTUBRE A LES 8 DEL VESPRE A LA COOPERATIVA GAFARRONS DE PREMIÀ DE MAR

Us presentem una nova sessió del cicle FUORIGIOCO VII. Ara ens posem contemporanis i farem un passi cinematogràfic d’alt nivell narratiu, estètic i descriptiu. El ‘regista’ Sorrentino dissecciona l’espetec transalpí amb una cinta lluminosa, barroca, felliniana, colossal i de gran prestació poètica. Veurem LA GRANDE BELLEZZA i escoltarem de viva veu la tesi doctoral del cooperativista i professor Dottor Giacomo García. El nostre professor ens regalarà una intervenció instructiva i llaminera. També prendrem uns refrescos i picarem pica-pica de piconadora cooperadora.

Us esperem. Ci vediamo, venerdi sera.

ENTRADA DE FRANC.
MÉS INFORMACIÓ, CARTELL I ACTUALITZACIONS…PREMEU AQUEST ENLLAÇ.

https://www.facebook.com/events/176504966135329/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *