Recepta de Sípia amb patates

INGREDIENTS

  • 2 sípies petites o una de gran
  • 2 patates mitjanes o una de grossa
  • 2 cebes mitjanes
  • 4 grans d’all
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre vermell
  • Sal
  • Aigua

EL.LABORACIÓ

Posem una cassola de ferro al foc i quan l’oli estigui ben roent hi posem la sípia trocejada amb els dos dents d’all aixafats. Mentre, tallem la ceba a galls i la posem de seguida I remenem. Mentre, pelem les patates i les esquixem. Això és important: cal trencar-les una mica i no tallar-les amb un tall net, d’aquesta manera deixen anar el midó.
Tapem la cassola, abaixant el foc. Ho deixem tapat uns deu minuts i llavors espolsem per sobre el pebre vermell i tornem a remenar. Ara és el moment de posar-hi una mica d’aigua, però que no cobreixi la sípia: amb poca ja es courà. Vint minutets…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *